Menu

Jobcoaching na Corona

We komen met z’n allen uit een langdurige stress situatie. Angst, onzekerheid en (eerdere) gezondheids­klachten maken de terugkeer naar de “gewone” werksituatie een zware opdracht. Wat kunnen wij doen?

Iedere werknemer krijgt bij LIV een 1- op-1 jobcoaching om de terugkeer naar de “normale” werksituatie vlotter te laten verlopen. We spelen preventief in op de arbeidssituatie en persoonlijke aspecten om gezondheidsproblemen te vermijden.

Het uitgangspunt in al onze begeleidingen is een optimale balans tussen energie, mentale weerbaarheid, beweging en voeding.
Het is deze evidence based iCARE benadering die de rode draad vormt in al onze begeleidingen en zeer mooie resultaten boekt. Op vraag van de werknemer kan de werkgever betrokken worden bij het begeleidingstraject.

Elk traject bij LIV is maatwerk. Naast individuele coaching maken ook leidinggevenden, teams en de algemene werkcontext deel uit van onze expertise.

Werkgevers kunnen bij ons terecht voor hulp bij de communicatie omtrent veranderende arbeidsomstandigheden. Leidinggevenden leren in onze workshops en opleidingen om signalen rond angst en stress sneller op te vangen. LIV-Academie

 

Onze Corona Jobcoaching is tijdelijk volledig kosteloos voor werknemer én werkgever.

IN DE KIJKER: CORONA COACHING VOOR ZORGMEDEWERKERS

Be strong, keep going.

We zijn in no-time in een crisis-situatie terecht gekomen, waarvan het einde nog niet in zicht is. De wekenlang opgebouwde stress en angst komen gaandeweg aan de oppervlakte.

Onze Corona-Coaching voor zorgmedewerkers is specifiek afgestemd op het leren omgaan met: angst, langdurige stress, veranderingen en verlieservaringen. In de eerste plaats reiken we technieken aan om snel de energiebalans terug te vinden.

Meer informatie over onze jobcoaching na Corona? Contacteer ons voor een verdere toelichting of een aangepast voorstel.

Downloads:

Informatiefiche Jobcoaching na Corona

Informatiefiche Reboarding na Corona

Onze experts

engageren zich op het niveau van de onderneming en de medewerker en zoeken maatwerkoplossingen. Contacteer ons voor een verdere toelichting.

iCARE

Je terug goed laten voelen op de werkvloer.
Dat is ons doel.
Want wij geloven in een gezonde geest in een gezond lichaam. Hoe we dat doen? Via het iCARE-principe en een persoonlijk plan van aanpak.

We bekijken hoe voeding, beweging, energie en mentale weerbaarheid je verder brengen naar je doelen. Want deze vier pijlers vormen de grondslag van een evenwichtig leven.

Voeding

Een gebalanceerd voedingspatroon is de basis van een gezonde, energieke levensstijl.

Energie

Waar haal jij energie uit? Waar liggen je passies? Ze vormen de drive om vooruit te gaan.

Mentaal

Mentale weerbaarheid maakt dat jij je bewuster bent van je krachten en sterker in je schoenen staat.

Beweging

Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam. Je haalt er ook tonnen energie uit en reduceert stress.

© LIV aan het werk 2023 - Privacyverklaring