Menu

Voel jij wegens gezondheidsklachten nood aan ondersteuning in je huidige job of zoek je tips om vol te houden, beter te presteren en weer met plezier te werken?  Een lange afwezigheidsperiode bezorgt je angst/stress om terug op te starten bij je huidige werkgever, dan kan Gespecialiseerde jobcoaching een antwoord bieden.

Maakt een functiebeperking werken lastig en put je er geen vreugde meer uit? Is er geen match meer tussen de functie-eisen en jouw competenties waardoor je dreigt uit te vallen of voel je dat het tijd is om je loopbaan een andere invulling te geven? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Waarom gespecialiseerde jobcoaching

Blokkeert stress je functioneren? Angst, onzekerheid en gezondheidsklachten maken dat je hinder ondervindt bij de uitvoering van je huidige functie.  Is de terugkeer na een lange periode van afwezigheid naar je “gewone” werksituatie een zware opdracht? Dan kan gespecialiseerde jobcoaching oplossingen bieden. Het doel van deze coaching is om jouw functioneren te verbeteren en/of de huidige functie aan te passen aan de veranderde mogelijkheden met het oog op het behoud van je job. Dit traject kan individueel en anoniem opgestart worden, of samen met je werkgever.

Wat kunnen wij doen?

  • 1-op-1 coaching om de terugkeer naar de werksituatie vlotter te laten verlopen.
  • Coaching op maat en gebaseerd op onze beproefde *iCARE methode.
  • Preventief inspelen op de arbeidssituatie en persoonlijke aspecten om her-uitval te vermijden.
  • Leren hoe je signalen rond stress en angst kunt herkennen, vermijden en positief kunt omzetten
  • Hulp bij communicatie omtrent je veranderende arbeidsomstandigheden.

Elk traject bij LIV is maatwerk en kosteloos.

*iCARE methode: Deze evidence based benadering werd in 2010 door LIV aanhetwerk ontwikkeld. Het uitgangspunt is een optimale balans tussen energie, mentale weerbaarheid, beweging en voeding. Onze iCARE filosofie boekt zeer mooie resultaten en is dan ook de rode draad in al onze diensten.

Onze jobcoaches geven graag antwoord op je vragen:  info@livaanhetwerk.be – 011 81 94 30 of via het Contactformulier

WAAROM LOOPBAANBEGELEIDING:

Werken is een deel van je leven en daarom is het essentieel dat het ‘echt’ bij je past. Ook jij wil je talenten optimaal gebruiken en plezier beleven aan je werk. Werken houd je energiek en het bevordert je gezondheid. Hoe je jouw veranderde situatie aanpakt is niet altijd zonneklaar. Onze loopbaancoaches helpen je graag op weg.

Onze loopbaanbegeleiding is helemaal afgestemd op mensen die met (of na) een gezondheidskwestie een nieuwe wending aan hun loopbaan willen geven. Wij luisteren naar je noden, je vragen en je fysieke mogelijkheden. Een traject op maat helpt je om je unieke talenten en capaciteiten te ontdekken en ze actief in te zetten in de werksfeer. Via dit maatgerichte traject krijg je inzicht in wat je belangrijk vindt in je loopbaan. We ondersteunen je waar nodig, volgen jouw ritme en geven antwoord op juridische vragen rond je loopbaan. Je persoonlijke loopbaancoach staat voor je klaar om je verder te begeleiden en te adviseren.

Blijf niet met vragen zitten

Download fiche gespecialiseerde loopbaanbegeleiding

Download fiche jobkeeper


Onze experts

helpen je graag om je loopbaan positief uit te bouwen.

iCARE

Je terug goed laten voelen op de werkvloer.
Dat is ons doel.
Want wij geloven in een gezonde geest in een gezond lichaam. Hoe we dat doen? Via het iCARE-principe en een persoonlijk plan van aanpak.

We bekijken hoe voeding, beweging, energie en mentale weerbaarheid je verder brengen naar je doelen. Want deze vier pijlers vormen de grondslag van een evenwichtig leven.

Voeding

Een gebalanceerd voedingspatroon is de basis van een gezonde, energieke levensstijl.

Energie

Waar haal jij energie uit? Waar liggen je passies? Ze vormen de drive om vooruit te gaan.

Mentaal

Mentale weerbaarheid maakt dat jij je bewuster bent van je krachten en sterker in je schoenen staat.

Beweging

Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam. Je haalt er ook tonnen energie uit en reduceert stress.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem dan contact op met ons.

Verhalen

© LIV aan het werk 2022 - Privacyverklaring