Menu

Burn-out

Ervaar je als gevolg van burn-out of psychische problemen hinder bij je zoektocht of het behoud van je werk dan kan je bij LIV terecht!

Je werd geveld door een burn-out maar nu kijk je terug uit naar een meer aangepaste job op jouw maat. Wij vertrekken vanuit je (herontdekte) talenten en motivaties en zoeken naar een werksituatie waar je energie van krijgt, nieuwe competenties kunt ontwikkelen en deel kunt uitmaken van een krachtig/efficiënt effectief team.

Psychische problemen zijn niet gemakkelijk bespreekbaar en geven daardoor veel onzekerheid op de werkvloer. Met onze iCARE benadering bieden we ondersteuning door het versterken van de mentale veerkracht en de fysieke fitheid. We helpen zicht te krijgen op je talenten, leren hoe je de draagkracht bespreekbaar kan maken en boosten assertiviteit en stresshanteringsvaardigheden.

Deze competentieversterkende acties worden gecombineerd met interventies op de werkvloer. Onze LIV coaches sleutelen aan de huidige of toekomstige job, herschrijven functieprofielen of doen aan teamcoaching, zodanig dat je re-integratie vlot loopt, maar ook win-win situaties ontstaan.

Eenmaal aan de slag, blijven we je ook verder opvolgen!

Download informatiefiche

Onze experts

geven je graag tips om beter in een flow van moeiteloosheid te komen zodat je stress situaties als uitdaging ervaart.

iCARE

Je terug goed laten voelen op de werkvloer.
Dat is ons doel.
Want wij geloven in een gezonde geest in een gezond lichaam. Hoe we dat doen? Via het iCARE-principe en een persoonlijk plan van aanpak.

We bekijken hoe voeding, beweging, energie en mentale weerbaarheid je verder brengen naar je doelen. Want deze vier pijlers vormen de grondslag van een evenwichtig leven.

Voeding

Een gebalanceerd voedingspatroon is de basis van een gezonde, energieke levensstijl.

Energie

Waar haal jij energie uit? Waar liggen je passies? Ze vormen de drive om vooruit te gaan.

Mentaal

Mentale weerbaarheid maakt dat jij je bewuster bent van je krachten en sterker in je schoenen staat.

Beweging

Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam. Je haalt er ook tonnen energie uit en reduceert stress.

Verhalen

© LIV aan het werk 2024 - Privacyverklaring