Menu

Chronische klachten

Chronische klachten kunnen ervoor zorgen dat je moeilijkheden ondervindt om je job uit te oefenen. Gelukkig bestaan hiervoor verschillende oplossingen. Wij gidsen je.

Wie chronische klachten of een chronische ziekte heeft, kan niet altijd gemakkelijk en continu zijn job uitvoeren. Sommige taken gaan minder vlot dan voorheen. Kan je jouw huidige job blijven uitvoeren of zijn er aanpassingen nodig? Wat zijn je mogelijkheden? Hoe ga je hiermee om en waar kun je terecht met al je vragen en onzekerheden? Wij bieden je graag een antwoord op al je vragen en begeleiden je naar werk dat bij je past.

Met onze iCARE benadering bieden we ondersteuning door het versterken van de mentale veerkracht en de fysieke fitheid. We helpen zicht te krijgen op je talenten, leren hoe je de draagkracht bespreekbaar kan maken en boosten assertiviteit en stresshanteringsvaardigheden.

Deze competentieversterkende acties worden gecombineerd met interventies op de werkvloer. Onze LIV coaches sleutelen aan de huidige of toekomstige job, herschrijven functieprofielen of doen aan teamcoaching, zodanig dat je (re)integratie vlot loopt, maar ook win-win situaties ontstaan.

Samen met jou en je werkgever bekijken we alle mogelijkheden. We staan stil bij de moeilijkheden die je ervaart in je huidige job en zoeken naar de juiste oplossing op maat van jouw profiel.

Eenmaal aan de slag blijven we je ook verder opvolgen.

download informatiefiche

Onze experts

leren je om binnen je grenzen te blijven want werken binnen de grenzen van je mogelijkheden maakt ook jou tot een productieve en gelukkige werknemer.

iCARE

Je terug goed laten voelen op de werkvloer.
Dat is ons doel.
Want wij geloven in een gezonde geest in een gezond lichaam. Hoe we dat doen? Via het iCARE-principe en een persoonlijk plan van aanpak.

We bekijken hoe voeding, beweging, energie en mentale weerbaarheid je verder brengen naar je doelen. Want deze vier pijlers vormen de grondslag van een evenwichtig leven.

Voeding

Een gebalanceerd voedingspatroon is de basis van een gezonde, energieke levensstijl.

Energie

Waar haal jij energie uit? Waar liggen je passies? Ze vormen de drive om vooruit te gaan.

Mentaal

Mentale weerbaarheid maakt dat jij je bewuster bent van je krachten en sterker in je schoenen staat.

Beweging

Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam. Je haalt er ook tonnen energie uit en reduceert stress.

Verhalen

© LIV aan het werk 2024 - Privacyverklaring