Menu

VDAB bemiddelingsvoucher

Onze coachingafdeling werkte de voorbije maanden aan een groot aanbestedingsdossier voor VDAB. Het resultaat mag gezien worden: LIV aanhetWerk is samen met de 3 partners binnen de Sherpa-alliantie bij de winnaars en neemt daardoor een belangrijke positie in wat betreft trajecten voor werkzoekenden die intensieve begeleiding nodig hebben. Daardoor gaat de organisatie gedurende komende jaren een belangrijke rol spelen in de VDAB-dienstverlening

De VDAB-bemiddelingsvoucher is er voor mensen die intensieve tot zeer intensieve ondersteuning in arbeidsbemiddeling nodig hebben. Na doorverwijzing van VDAB kan de werkzoekende zelf de partners contacteren om samen een begeleiding op te starten.

Alternatief is penhouder in dit verhaal vanuit de Sherpa-alliantie. Samen met partners  Alternatief, Arbeidskansen, BLM  werkten  we aan de voorbereiding van het dossier en voeren het project uit vanaf september 2023.

De trajecten lopen verspreid over heel Limburg. Deelnemers kunnen expliciet voor LIV aanhetWerk en het Sherpa-partnerschap kiezen. Kandidaten die zelf geen keuze hebben gemaakt, zullen door VDAB in 2 van de 3 Limburgse regio’s rechtstreeks naar onze coaches worden doorverwezen. Daardoor wordt de werking in Noord- en Zuid-Limburg nog sterker verankerd. Deze opdracht wordt gerealiseerd met Europese en Vlaamse projectmiddelen van WSE Europa en VDAB.

© LIV aan het werk 2024 - Privacyverklaring