Menu

Ook tijdens de coronacrisis willen we u de beste service bieden

Waar in deze tijd van corona heel wat zekerheden wegvallen, wil LIV aan het werk de kwalitatieve dienstverlening verderzetten.

De afgelopen weken hebben we bij LIV niet stil gezeten! Er is hard gewerkt om ons digitaal aanbod verder uit te werken.

Naast het e-coachen, waar jullie de afgelopen weken reeds mee hebben kennis gemaakt, gaan we vanaf eind deze week ook van start met e-learning en e-bemiddeling!

Wat mag u van ons verwachten?

e-coaching: (wekelijks contact met uw coach)

Afhankelijk van de fase van uw traject en de individuele noden, zal u opdrachten krijgen van uw coach. Deze opdrachten bereidt u voor en bespreekt u dan telefonisch of per skype met uw coach. Deze gesprekken vervangen de face-to-face coaching die anders op LIV, in de antennepunten of in de werkwinkels doorgaan.

e-learning:

Onze workshops van de observator, incubator, boostcamp en jobsearch, zullen wij vanaf volgende week digitaal aanbieden. Via Zoom kunt u van thuis uit deze workshops meevolgen. Voor het technisch aspect, kunt u rekenen op ondersteuning vanuit LIV. Cliënten die thuis omwille van financiële redenen geen pc/internet  hebben, kunnen wij een toestel in bruikleen geven. LIV aan het werk, maakt deel uit van de intercommunale IGL  en kan via de aangesloten gemeentes en hun OCMW’s een verdeelpunt maken. Geef ons een seintje als u hiervoor in aanmerkingen wil komen (Yvo Custers: 0479/66.61.25)

Afhankelijk van uw jobdoel, zal u ook nog andere opdrachten krijgen die u thuis kunt afwerken. Een team van trainers staat ter beschikking om u verder te helpen met uw vragen.

e-bemiddeling:

Voor de lopende stages zullen de evaluaties ook via digitale weg (telefoon/skype) verlopen. De vraag naar stages staat momenteel op een lager pitje. Toch zijn er heel wat bedrijven dringend op zoek naar gemotiveerde werkkrachten. Onze gekende werkgevers, waar de activiteiten doorlopen, doen beroep ons. We werken actief  samen met de uitzendkantoren om de openstaande vacatures in te vullen. Via ons intern vacaturebord (te raadplegen via http://azertie.synology.me/wordpress ) kunt u de openstaande vacatures raadplegen. Check ook dagelijks uw mailbox, coaches zullen vacatures ook via deze weg kenbaar maken.

Heeft u twijfels of vragen?

Aarzel niet om uw coach te contacteren. Bij afwezigheid van deze kunt u terecht bij Inge Robben, casemanager; inge.robben@livaanhetwerk.be – 0479/66 61 36.

LIV aan het werk blijft bereikbaar van 8h tot 17h 011/81.94.30

“Het geheim van vooruit te komen, is er aan te beginnen”

Veel succes en hou het gezond !

 

 

© LIV aan het werk 2024 - Privacyverklaring